Leasing af bil i Hurup Thy, Thisted og Holstebro

Leasing er blevet mere og mere populært de seneste år. Det giver dig mulighed for at have en bil til rådighed uden at skulle bekymre dig om ejerskab og de uforudsigelige udgifter, der kan opstå. 

Hos JMcars i Hurup Thy, Thisted og Holstebro tilbyder vi både operationel- og finansiel leasing af biler, så du kan finde den leasingaftale, der passer bedst til dine behov. Vi er fokuseret på kvalitet og kundetilfredshed, og vores erfarne personale vil hjælpe dig med at finde den perfekte bil til din livsstil.

Vi tilbyder blandt andet privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing.

Kontakt os og hør mere

Hvad betyder det at lease en bil?

Leasing betyder kort sagt leje; du får overdraget brugsretten i den aftalte periode, og så skal du leve op til aftalens betingelser. Der er to måder, hvorpå du kan lease en bil: operationel- og finansiel leasing. Disse to leasingformer håndteres forskelligt i dit regnskab.

Operationel leasing

Operationel leasing er den type leasing, hvor du slipper af med alle de bekymringer, der er ved at eje fx en bil. Ved operationel leasing afholder forhandleren eller leasingselskabet alle driftsudgifter undervejs i leasingperioden, da der som del af leasingydelsen er tilknyttet en serviceaftale. 

Du betaler blot en engangsydelse ved udleveringen og derefter en fast månedlig ydelse for at lease bilen. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger, forsikring og lignende.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er, hvor du i princippet får finansieret fx din bil gennem et leasingselskab. Det kan være et godt alternativ til et traditionelt billån. Ved finansiel leasing står du selv for alle udgifter til reparationer, nye dæk og service m.v. Denne leasingform er typisk billigere, men du har derimod mindre budgetsikkerhed – da der kan komme uforudsete omkostninger.

Hvorfor lease en bil?

Når man leaser en bil, får man del i mange fordele såsom:

  • Du kan få en ny bil og skifte den ud efter et par år uden besværet ved at skulle sælge bilen: Når du leaser en bil, kan du få glæde af en ny bil med alle de nyeste funktioner og teknologier, og du kan skifte bilen ud efter et par år uden at skulle bekymre dig om at sælge bilen. 
  • Du slipper for store udgifter til reparationer og vedligeholdelse, da disse udgifter er inkluderet i leasingydelsen ved operationel leasing: Med operationel leasing er alle driftsudgifter som reparationer, service og vedligeholdelse inkluderet i leasingydelsen. Det betyder, at du kan undgå store udgifter til uforudsete reparationer og vedligeholdelse, da disse udgifter allerede er inkluderet i din månedlige ydelse.
  • Du kan køre i en dyrere bil, end du ellers ville have råd til at købe: Leasing kan være en god mulighed for at køre i en bil, der normalt ville være for dyr til dig at købe. Da du kun betaler for brugsretten i den aftalte periode, kan du køre i en bil, som ellers ville have været uden for dit budget, og du kan stadig have råd til at betale for andre udgifter i dit liv.

Kontakt os og hør mere om leasing af bil

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning omkring leasing af bil, eller blot ønsker at lease en eller flere af vores biler, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 44 07 84 eller sende en mail til Morten@JMcars.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.