Splitleasing - split mellem privat og erhverv

Drømmer du om at køre i din drømmebil, men synes det er svært at beslutte, om du skal vælge erhvervsleasing eller privatleasing, og har du overvejet splitleasing?

Hos JMcars ApS står vi klar til at rådgive dig. Vi forstår, at dine behov som både privatperson og virksomhedsejer skal dækkes, og det er derfor, vi tilbyder denne type leasing.

Kontakt os og hør mere

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er den ideelle kombination af fordelene ved erhvervsleasing og privatleasing, samlet i én skræddersyet løsning. Dette betyder, at udgifterne til din drømmebil deles mellem dig som privatperson og din virksomhed, baseret på den aktuelle brug.

Hvis privatkørslen udgør for eksempel kun 25 procent af den samlede kørsel i løbet af måneden, vil du som privatkunde kun blive opkrævet 25 procent af den samlede betaling. De resterende 75 procent af omkostningerne vil blive dækket af arbejdsgiveren.

På den måde kan du nyde godt af bilen både til arbejde og privat kørsel uden at bekymre dig om komplekse beregninger. Derudover medfører splitleasingsordningen, at der ikke pålægges beskatning af den private kørsel.

Dette skyldes, at det er dig som privatperson, der har indgået en leasingaftale for bilen, og det er ikke arbejdsgiveren, der stiller bilen til rådighed for dig.

Præcis registrering med GPS

For at gøre det nemmere for dig at beregne den aktuelle brug af bilen, installerer vi en gps-enhed i køretøjet. Dette giver os mulighed for nøjagtigt at registrere dine erhvervsrelaterede ture, hvilket er grundlaget for at opdele udgifterne korrekt mellem privat- og erhvervsleasing.

Du behøver ikke længere besvære dig med manuelle opgørelser eller komplekse beregninger - vi sørger for det hele.

Hvis du ikke ønsker at samle dine leasing løsninger, så tilbyder vi også privatleasing og erhvervsleasing.

Kontakt os og hør mere om splitleasing

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning omkring splitleasing, eller blot ønsker at splitlease en af vores biler, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på 42 44 07 84 eller sende en mail til Morten@JMcars.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.