Erhvervsleasing af bil i Hurup Thy, Thisted og Holstebro

Søger du erhvervsleasing i din virksomhed?

Hos JMcars tilbyder vi kvalitetsbevidst og pålidelig erhvervsleasing af bil til virksomheder i Hurup Thy, Thisted og Holstebro-området. Vores erhvervsleasing af biler er baseret på en standardiseret løsning, hvor virksomheder kan lease brugte luksusbiler til realistiske priser. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsbiler, som giver en optimal køreoplevelse og et pålideligt transportmiddel til arbejdspladsen. Hos JMcars har vi stor erfaring med leasing af biler til erhverv og privat, og vi har opbygget et godt og troværdigt ry som følge af vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Vi stræber altid efter at yde den bedst mulige service til vores kunder, og vi sætter en ære i at skræddersy vores erhvervsleasing løsninger til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi er medlem af er medlem af DBFU, det er med til at give dig som kunde ekstra tryghed når du køber eller leaser en bil hos JMcars.

Kontakt os og hør mere

Erhvervsleasing i din virksomhed

Erhvervsleasing er en smart løsning til virksomheder, der ønsker at have en eller flere biler til rådighed til arbejdsrelaterede opgaver.

Ved at vælge erhvervsleasing slipper virksomheden for at skulle betale hele registreringsafgiften på én gang, da afgiften i stedet opdeles i mindre dele og betales løbende i bilens anvendelsesperiode. 

Dette kan være en fordel, da hele registreringsafgiften normalt skal betales på én gang, hvis man køber en bil. Processen med leasing til erhverv er også mere simpel, da virksomheden er ansvarlig for bilens udgifter, mens brugeren af bilen kun skal forholde sig til beskatningen af bilen. 

Hvor længe varer en erhvervsleasingperiode?

Leasing-perioderne varierer normalt fra 12 til 36 måneder, og virksomheder har mulighed for at forny leasingaftalen efter endt periode, hvis det ønskes. Efter endt leasings periode står virksomheden selv med at afsætte bilen. Har du spørgsmål til afsætning af bilen, tilbyder vi hos JMcars direkte hjælp med dette.

Vi samarbejder med professionelle forhandlere og sikrer en hurtig og problemfri salgsproces for vores kunder.

Hvorfor bør man vælge erhvervsleasing?

Erhvervsleasing af bil har mange fordele for virksomheder. En af de største fordele ved erhvervsleasing er, at det giver virksomheden mulighed for at have en ny eller nyere bil til rådighed, uden at skulle bekymre sig om bilens værditab. 

En anden fordel ved erhvervsleasing er, at det giver virksomheden mulighed for at budgettere bilens udgifter på en nem og overskuelig måde. Leasingydelserne er faste og kendte, så virksomheden ved præcis, hvad deres månedlige udgifter er. Dette gør det nemt for virksomheden at budgettere og planlægge deres økonomi.

Vi vægter tryghed og kundetilfredshed højt

Hos JMcars går vi op i, at du som erhvervskunde skal føle dig tryg i hele processen, når du vælger at lease en bil gennem os. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at lease en bil til din virksomhed. Det er derfor vigtigt for os at sikre, at vores kunder føler sig trygge og velinformerede gennem hele processen.

Vi sørger for at give vores kunder en gennemskuelig leasingaftale, hvor alle omkostninger og betingelser er klart defineret, så der ikke er nogen overraskelser. Vi vil sikre, at du har fuldt overblik over alle omkostninger og betingelser, før du underskriver aftalen om erhvervsleasing, så du kan føle dig tryg gennem hele leasingperioden.

Kontakt os og hør mere om vores erhvervsleasing

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning omkring erhvervsleasing Hurup Thy, Thisted og Holstebro, eller blot ønsker at erhvervslease en eller flere af vores biler, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 44 07 84 eller sende en mail til Morten@JMcars.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.